Emma Watson a Martin Freeman ovládli předávání cen MTV Movie Awards 2013
zdroj: Profimedia

Emma Watson a Martin Freeman ovládli předávání cen MTV Movie Awards 2013

16. 4. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ceny MTV Movie Awards znají své vítěze. Radovat se mohou především fanoušci britských herců Martina Freemana a Emmy Watson.

Zatímco Emma si odnesla takzvanou "průkopnickou cenu" (Traiblazer Award), Freeman byl za své účinkování ve filmu Hobit: Neočekávaná cesta vyhlášen „nejlepším hrdinou“ (Best Hero).

Třiadvacetiletá herečka nijak neskrývala své velké dojetí a radost. „Dohnali jste mě k slzám,“ řekla publiku shromážděnému v prostorách Sony Pictures Studios v Culver City. „Při pohledu zpátky, na všechnu tu práci, kterou jsem vykonala za posledních 14 let, se mi vybaví spousta věcí. Především jak hrozné vlasy jsem měla v prvním Harry Potterovi,“ zažertovala.

The Avengers zdroj: Profimedia

Nejúspěšnějším filmem večera se stal The Avengers, který vyhrál cenu za nejlepší film (Best Movie) i nejlepší boj (Best Fight). Tom Hiddleston pak za svoji roli v tomto snímku získal cenu „nejlepší padouch“ (Best Villain). Zabodovala i romantická komedie Terapie láskou.

Rebel Wilson, která byla na ceremonii jako čestný host, obdržela dvě ceny za „převratný výkon“ (Breakthrough Performance) a „nejlepší hudební moment“ (Best Musical Moment). Kompletní seznam vítězů MTV Movie Awards 2013 naleznete níže.

Movie of the Year: 'The Avengers'
Best Male Performance: Bradley Cooper, 'Terapie láskou'
Best Female Performance: Jennifer Lawrence, 'Terapie Láskou'
Breakthrough Performance: Rebel Wilson, 'Pitch Perfect'
Best Villain: Tom Hiddleston, 'The Avengers'
Best Hero: Martin Freeman, 'Hobit: Neočekávaná cesta'
Best Kiss: Jennifer Lawrence and Bradley Cooper, 'Terapie láskou'
Comedic Genius: Will Ferrell
Best Shirtless Performance: Taylor Lautner, 'Twilight sága: Rozbřesk – část 2'
Best Fight: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, a Tom Hiddleston, 'The Avengers'
Trailblazer Award: Emma Watson
Best WTF Moment: Jamie Foxx a Samuel L. Jackson, 'Nespoutaný Django'
Best Musical Moment: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Anna Camp, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean a Hana Mae Lee, 'Pitch Perfect'
MTV Generation Award: Jamie Foxx

Zatím bez komentáře, buďte první!