Eliška Bučková konečně přiznala problémy s anorexií i nového milence
zdroj: tisková zpráva

Eliška Bučková konečně přiznala problémy s anorexií i nového milence

1. 4. 2013 – 11:38 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Česká Miss z roku 2008 konečně přiznala dlouholeté problémy s příjmem potravy, které stojí za její nezdravě hubenou postavou.

Třiadvacetiletá modelka a zpěvačka po rozchodu se snoubencem Vaškem Noidem Bártou dlouho netruchlila. Všichni se divili, proč po krátkém zasnoubení oznámili konec vztahu a v podstatě to dodnes ani jeden nevysvětlil. Vašek se po rozchodu začal scházet s barmankou Nikolou, která pracuje v baru jeho bratra a Eliška byla nedávno přistižena se známým synkem z bohaté rodiny Jakubem Malinou. Ten před ní chodil několik let například s expřítelkyní Leoše Mareše Gábinou Dvořákovou, která stála za rozpadem jeho rodiny. Eliška sice vztah s Malinou nepotvrdila, ale spekuluje se, že spolu tito dva tvoří pár.

Dlouho také Eliška popírala problémy s příjmem potravy, které byly na jejím těle na první pohled patrné. Když v roce 2008 vyhrála Českou Miss, její postava i tvář byly znatelně plnější a Eliška vypadala zdravě a žensky. Spekulace o případné anorexii popírala vlastně až do dneška, kdy konečně kápla božskou.

Pořadu Prásk se svěřila, že její problém s nezdravým hubnutím začal několik měsíců po vítězství v Miss, kdy jedna česká návrhářka prohlásila, že má Eliška velký zadek a břicho. Od té chvíle se spustila lavina, která pro ní znamenala obrovské nebezpečí. Odmítání potravy za dokonalou postavou bylo pro ni na prvním místě.

Eliška Bučková Česká Miss 2008 zdroj: tisková zpráva

"Musím říct, že jsem se opravdu stala posedlá postavou. Lichotilo ale mi, když jsem byla na mole nejhubenější z holek. Lichotilo mi, když mi nebylo oblečení na přehlídku a když to na mně museli špendlit... Měla jsme velikost 34 a potřebu dál hubnout," přiznala ve velmi otevřeném rozhovoru Eliška.

Za její vysněnou postavu ji ale mnoho lidí odsuzovalo a Eliška vypadala jako chodící reklama na hlad. Přiznává také, že až s novým přítelem začala konečně zase normálně jíst: "Až teď s ním začínám normálně fungovat a nemám výčitky, když si dám v devět večeři. Chtěla bych apelovat na to, aby holky neblbly, nedělaly to, nehubly takovým způsobem, protože to nestojí za to. Zkazí si zdraví. Já se z toho léčím do teď, do teď mám problémy," radí všem dívkám posedlým postavou Eliška.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku