Ed Sheeran ochotně podepisoval fanynce tričko, ta měla na krytu mobilu Nialla Horana
zdroj: Profimedia

Ed Sheeran ochotně podepisoval fanynce tričko, ta měla na krytu mobilu Nialla Horana

9. 4. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiadvacetiletý zpěvák se před pobočkou restaurace Nando v centrálním Manchesteru vyfotil s fanynkou, které měla na krytu svého mobilního telefonu obrázek Nialla Horana.

Ed Sheeran, který v současné době připravuje vydání nového alba „X“, si včera vyrazil na jídlo do své oblíbené kuřecí restaurace. Ani tady však neměl klid od svých fanoušků – jakmile vyšel ven, doslova se na něj vrhla jedna nadšená teenagerka.

K jeho cti je nutné podotknout, že se nesnažil utéct, ale navzdory svému nabitému pracovnímu programu si udělal čas na to, aby dotyčné slečně podepsal tričko. Následně ji umožnil pořídit nezapomenutelnou selfie fotku – na chytrý telefon, jehož kryt zdobil umělecký snímek Nialla Horana.

Ed Sheeran zdroj: Profimedia

Tato scéna – kterou zachytil jeden z náhodných kolemjdoucích - byla o to vtipnější, že Ed a Niall jsou dobří přátelé. Seznámili se v roce 2011, kdy Ed vtrhl na hudební scénu se svým debutovým albem „+“.

Niall svému kamarádovi dokonce vzdal hold, když o rok později během koncertu One Direction v Tampě zazpíval jeho hit The A Team.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku