Dylan O'Brien: „Sláva mi do hlavy nestoupla“
zdroj: tisková zpráva

Dylan O'Brien: „Sláva mi do hlavy nestoupla“

18. 9. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třiadvacetiletý americký herec má stále víc obdivovatelů a mnozí mu prorokují hvězdnou kariéru. Dokáže se s tím vyrovnat?

Dylan, který naposledy zazářil v povedeném sci-fi thrilleru Labyrint: Útěk, si na nedostatek fanoušků stěžovat rozhodně nemůže. Když v pondělí dorazil k budově newyorského kulturního centra SVA Theatre (kde se konalo speciální promítání výše zmíněného snímku), přivítal ho nadšený dav jeho příznivců, kteří se dožadovali autogramů a fotografií.

„Zatím stále stojím nohama na zemi. Je tedy na mě, abych uzemnil i je,“ prohlásil pobaveně.

Dylan O'Brien zdroj: tisková zpráva

V některých ohledech však představitel Stilese z úspěšného seriálu Vlčí mládě působí poněkud naivně. Mimo jiné se totiž nechal slyšet, že dokud se k němu budou lidé chovat s respektem, bude se tak chovat i on k nim.

„Nemám rád, když se mi někdo plete do života. Pokud se mnou ale budete jednat jako s člověkem, pak se vám ode mě dostane odpovídající reakce,“ konstatoval.

Magazín Peple to komentoval tak, že sympatický mladk na život superstar podle všeho není dostatečně připraven. A my s tím souhlasíme. Minimálně od bulváru O'Brien žádné uctivé a ohleduplné jednání čekat nemůže…

Zatím bez komentáře, buďte první!