Dva superhrdinové od Marvelu proti sobě.
zdroj: tisková zpráva

Dva superhrdinové od Marvelu proti sobě.

22. 7. 2018 – 16:13 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V dnešním souboji si to spolu rozdají 2 superhrdinové. Jako první se vám představí Iron Man, který se utká s pavoučím mužem Spider-Manem. Kterému z nich fandíte více? Zahlasujte v anketě na konci článku!

Iron Man

Slavná komiksová postava Iron Man patří mezi nejhýčkanější superhrdiny sdružené pod křídly giganta jménem Marvel. Přesto se až teď mohl přidat ke svým sourozencům Spider-Manovi, Fantastické čtyřce a X-Menům, kteří o sobě mohou hrdě prohlašovat, že o nich natočili film. Nečekejte ovšem dalšího spasitele lidstva, kterému k jeho mimořádným schopnostem pomohlo pavoučí kousnutí nebo ozáření. Více.

zdroj: Archiv

Iron Man zdroj: Bonton

Více fotek

Spider-Man

Po čtyřiceti letech, které uplynuly od chvíle, kdy se poprvé objevil kreslený seriál o Spider-Manovi, se pavoučí muž stane filmovým hrdinou. Studenta Petera Parkera, během jednoho pokusu ve škole pokouše geneticky upravený pavouk a Peter brzy zjistí, že má neobvyklou sílu a schopnosti. Nejprve je chce využít k tomu, aby získal peníze, ale tváří v tvář tragédii, která udeří blízko jeho domova, se rozhodne bojovat proti zločinnosti. Více.

zdroj: Archiv

Spider-Man zdroj: 2002 Columbia Pictures

Více fotek

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku