Dory vyzývá Nema na souboj! Který film je lepší?
zdroj: DISNEY & Pixar

Dory vyzývá Nema na souboj! Který film je lepší?

8. 9. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Úspěšný animovaný rodinný film Hledá se Nemo se po třinácti letech dočkal svého pokračování v podobě Hledá se Dory. Už jste tento film viděli? Pokud ano, pak je tento článek určen právě vám. Zajímá nás, který z filmů se vám líbil více? Stařičký Nemo, nebo zbrusu nová Dory? Vyjádřete se nám v anketě na konci článku!

Hledá se Nemo

V pestrobarevných a teplých vodách Velké útesové bariéry žije ve svém bezpečném a odlehlém příbytku ze sasanek Marlin a jeho jediný syn Nemo. Marlin se s obavami ze všech nepředvídatelných nebezpečí, které hlubiny oceánu skýtají, snaží svého syna před nástrahami okolí ochránit. Nemo je však, stejně jako všechny malé rybky, velmi zvídavý a chce tajemný útes prozkoumat. Když je pak nečekaně unesen daleko od domova a skončí v akváriu, kterým si vyzdobil ordinaci laciný zubař, ocitne se Marlin nečekaně v roli hrdiny na cestě k záchraně svého syna. Více.

zdroj: Archiv

Hledá se Nemo zdroj: DISNEY & Pixar

Více fotek z filmu Hledá se Nemo

Hledá se Dory

V animovaném filmu od studií Disney•Pixar „Hledá se Dory“se na stříbrná plátna vrací oblíbená modrá rybka Dory, která si spokojeně žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem. Pak si ale Dory z ničeho nic vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Společně s Marlinem a Nemem se vydá na strhující dobrodružství napříč oceánem, až do prestižního Mořského akvária v Kalifornii, kde se léčí nemocní mořští živočichové. Více.

zdroj: Falcon

Hledá se Dory zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Více fotek z filmu Hledá se Dory

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku