Donatella Versace je stále odvážná. V šatech ukázala přibývající věk i plastiky
zdroj: Profimedia

Donatella Versace je stále odvážná. V šatech ukázala přibývající věk i plastiky

6. 5. 2014 – 16:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Známá návrhářka Donatella Versace se objevila na na galavečeru k příležitosti Metropolitního muzea v New Yorku. Média i přítomné návštěvníky šokovala svým vzhledem.

Po přečtení toho to článku zjistíte, že naše země je zemí strašpytlů bez špetky odvahy. Oproti tomu italská královna módy, Donatella Versace, ta ví jak na to. Ve svých devětapadesáti letech předvedla na významné módní akci šaty, ve kterých ukázala až nezdravě vypadající postavu. 

Donatella Versace zdroj: Profimedia

Odvážné šaty ale místo oslnivého efektu fungovaly obráceně a tak na návrhářce zvýraznily její vrásčité tělo, které by si i přes přehnanou štíhlost zasloužilo už vzhledem k věku více zakrýt. Platinově blond vlasy a vylézající kosti dohrávaly jen jako pozadí obličeji plnému plastik, kterými se Donatella nemůže tajit. 

Donatella Versace zdroj: Profimedia

S váhou ostatně měla návrhářka problémy vždy. Trpěla anorexií a i v dnešní době je těžké posoudit, zda je její vyhublost výsledkem striktní diety a cvičení nebo poruchou příjmu potravy. Tak co, měla by Donatella zvolnit a přizpůsobit šatník svému věku nebo se vám tato extravagance líbí?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku