Diana Kobzanová je single, ale života si užívá na maximum
zdroj: Profimedia

Diana Kobzanová je single, ale života si užívá na maximum

22. 5. 2013 – 8:07 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Blonďatá moderátorka je už prý pěkných pár měsíců sama, ale nezoufá si. Práce ji stále baví a rozhodně se jí nechce jen tak vzdát.

Jednatřicetiletá modelka a bývalá Miss České republiky se dnes převážně věnuje moderování, které k její prořízlé puse neodmyslytelně patří. Na hudební stanici Óčko v současnosti moderuje pořad Drzá Diana, kde zpovídá známé hosty, kterých se nebojí zeptat téměř na nic. Na rádiu Frekvence 1 se zase realizuje v moderování pořadu Sport bar.

Diana je od loňského léta single, kdy skončil její vztah s motocyklovým závodníkem a podnikatelem Štěpánem Vojtěchem. O tom, že je sama, se média dozvědla vlastně až nyní, sama modelka to nijak neventilovala. "My jsme si přestali rozumět v tom, jak by to dál mělo vypadat, prostě najednou jsme měli oba trošku jiný pohled na věc. Možná to bylo o tom, že já jsem až příliš cílevědomá a myslím, že jsem se úplně nechtěla vzdát práce," přiznala serveru Prásk! Kobzanová.

Diana Kobzanová zdroj: tisková zpráva

Největší radost ji tedy v současné době dělá hlavně moderování, které miluje a její fenka bulteriéra Mia, která ji zase zabere většinu volného času. Modelkou je Diana už jen okrajově a občas se nechá zlákat k nafocení odvážnějších snímků. Proč taky ne, když má stále co ukazovat.

V minulosti chodila například s fotbalistou Martinem Jiránkem, nebo podnikatelem Tomášem Peterou, ale bohužel ani tříapůlletý vztah s motocyklovým závodníkem Vojtěchem jí nevyšel. Snad ten další přinese i rodinu, na kterou má Diana už také věk.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku