Deset nejvíce šokujících momentů v životě Lindsay Lohan
zdroj: tisková zpráva

Deset nejvíce šokujících momentů v životě Lindsay Lohan

4. 4. 2013 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavná herečka velmi často plní stránky bulvárního tisku. Zde je deset nejvíce šokujících momentů z jejího života.

1) Nabourala a od nehody utekla

 V roce 2012 byla Lindsay obviněna z toho, že během parkování srazila čtyřiatřicetiletého Jose Roduigueze. Případ byl však nakonec odložen.


2) Krádež náhrdelníku

 V roce 2011 ji policie zatkla kvůli krádeži luxusního náhrdelníku v ceně cca 45 000 Kč. Tentokrát už byla odsouzena ke 120 dnům vězení a 480 hodinám veřejně prospěšných prací. Trest si odpykala v domácím vězení, pracovat se jí však příliš nechtělo. V listopadu bylo zjištěno, že probační nařízení porušila.


3) Špatný herecký výkon = malý honorář

   Zájem médií vzbudila také svým dětinským chováním při natáčení sexuálních scén pro film The Canyons, za které mimochodem obdržela naprosto směšný honorář - 62 britských liber/den. Krátce před natáčením se Lindsay údajně zhroutila a zamkla na tři hodiny ve skříni. Není se co divit, že inkriminované scény byly později označeny jako „neobchodovatelné".


4) Hádka s matkou

 V říjnu loňského roku se dostala do ošklivého konfliktu se svojí matkou, ke kterému musela být dokonce přivolána policie.


5) Je na holky?  

Lindsay o sobě v několika rozhlasových rozhovorech prohlásila, že je lesbička.

LindsayLohan2 Lindsay Lohan | zdroj: tisková zpráva

6) Další demolice auta 

V červnu loňského roku šestadvacetiletá hollywoodská hvězda zdemolovala při nehodě na Pacific Coast Highway své Porsche. V troskách automobilu policie údajně nalezla otevřenou láhev s alkoholem.


7) Nahá v Playboyi

Li-Lo se svékla pro časopis Playboy. Podle neověřených informací tentokrát za svoji snahu dostala milion amerických dolarů. Editor Hugh Hefner později prohlásil, že toto vydání (únor 2012) doslova "lámalo prodejní rekordy".


8) Veřejně prospěšné práce

 V březnu roku 2012 jí bylo nařízeno čistit krev a vnitřnosti z pitevních stolů. Díky této nezáviděníhodné práci se měla vyhnout nástupu do vězení za opakované porušování podmínek probace. Vyhodili jí ale už první den, poté co dorazila s více než čtyřicetiminutovým zpožděním.


9) Rvačka se sokyní

 Lindsay se v jednom z newyorských nočních klubů poprala s osmadvacetiletou Tiffany Eve Mitchell. Rvačce předcházela ostrá hádka, během které se prý kontroverzní zpěvačka na svoji sokyni vrhla a udeřila jí.


10) Opilá za volantem

Po divoké automobilové honičce byla Li-Lo v roce 2007 zatčena za řízení pod vlivem alkoholu a drog. Paradoxní je, že v té době procházela terapií a nosila na noze speciální kontrolní náramek monitorující přítomnost alkoholu v těle.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku