Dcera Whitney Houston odešla za svou matkou
zdroj: Profimedia

Dcera Whitney Houston odešla za svou matkou

27. 7. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bobbi Kristina Brown je po smrti. Naposledy vydechla včera, obklopena svou rodinou. Bylo jí pouhých dvaadvacet let

Bobbino úmrtí potvrdili její nejbližší

"Konečně našla mír v náruči Boží. Chceme ještě jednou všem poděkovat za obrovské množství lásky a podpory, kterou nám v uplynulých měsících vyjadřovali," uvedla zástupkyně rodiny Kristen Fosterová.

Vyplnily se tak nedávné spekulace, podle kterých se Bobbin stav výrazně zhoršil a její smrt je jen otázkou dnů.

Připomeňme, že mladá dívka byla před šesti měsíci nalezena v bezvědomí ve vaně plné vody. Od té doby už nikdy nenabyla plného vědomí. V červnu ji převezli do hospicu Peachtree Christian, aby mohla své poslední dny strávit v klidu a pokoji. Nejmenovaný zdroj tehdy magazínu People prozradil, že je "kost a kůže".

"Strašně zhubla a začaly jí vypadávat vlasy. Starají se o ní dobře, ale nemá vůbec žádný svalový tonus. Panovala obava, že jí nefungují orgány," konstatoval.

Whitney Houston a Bobbi Kristina zdroj: Profimedia

Smutnou ironií je, že tělo její matky bylo rovněž objeveno ve vaně. Následné vyšetřování ukázalo, že slavná zpěvačka měla v krvi kokain, marihuanu a několik léků jako Xanax či Benedryl.

Tato tragická událost Brown velmi poznamenala. 26. ledna – tedy jen několik dní předtím, než upadla do kómatu – napsala na Twitter následující vzkaz: "Chybíš mi mami… :') Tak moc… každou sekundou Tě víc miluji."

Nyní se Bobbi a Whitney opět shledaly - nebo v to alespoň doufáme.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku