Dcera krále popu Paris Jackson už je po pokusu o sebevraždu v pohodě
zdroj: Instagram

Dcera krále popu Paris Jackson už je po pokusu o sebevraždu v pohodě

24. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Konečně se ukázala! Nádherná dcera Michaela Jacksona se konečně začala usmívat a má opět chuť do života, který si nedávno chtěla vzít.

Patnáctiletá Paris je prostředním potomkem jednoho z největších zpěváků 20. století a i když má téměř vše, dokázala si sáhnout na život pomocí prášků a kuchyňského nože letos v červnu. Naštěstí se jí nepodařilo čin dotáhnout do tragického konce a možná to bylo i zoufalé volání o pomoc. Ať tak či onak, momentáně se nachází v terapeutické internátní škole v Utahu, odkud poslala na web i své nové fotografie, na kterých je vidět její nový účes.

Paris Jackson zdroj: Instagram

Jediná Jacksonova dcera vypadá konečně zase šťastněji a chmurné myšlenky jsou tak snad zažehnány. Její matka Debbie Rowe potvrdila, že Paris si sáhla na život kvůli tomu, že se po smrti svého milovaného otce cítila bez života.

Paris Jackson zdroj: Instagram

Matka Paris je rozzlobená, že někdo zveřejnil fotografie její dcery ze školy, ale sama Paris své fotky posílá do světa prostřednictvím sociálních sítí, které ji ale byly značně omezeny. Nejvíce se těší na své účinkování v seriálu Beverly Hills 902 10 společně se svým bratrem Princem, ale bude si muset ještě chvíli počkat, než bude v úplně psychické pohodě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku