Daniel Landa: 'Rally Šumava? Nejkrásnější závod v mém životě'
zdroj: tisková zpráva

Daniel Landa: 'Rally Šumava? Nejkrásnější závod v mém životě'

27. 4. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestačtyřicetiletý zpěvák sice zdemoloval svůj automobil, ale o dobrou náladu ho to nepřipravilo.

Daniel Landa na svém Facebooku zveřejnil report z letošního Rallye Šumava Klatovy, kterého se zúčastnil společně s Petrem Novákem. Přestože jeho Fabia WRC skončila velmi neslavně (mezi stromy), "kouzelník Žito" je spokojen.

"Jak už jsem napsal ve vyjádření, udělal jsem jezdeckou chybu. Řízl jsem to na šestku přes trávu, která schovávala škarpu. Nešlo o selhání techniky," uvedl a dodal, že šumavskou misi lze jinak hodnotit po všech stránkách kladně.

"Jednak jsem mohl na penzionu při bowlingu férově ukořistit spolujezdci Petrovi Novákovi titul 'Velký vezíre', který na mně získal podvratným a zákeřným vítězstvím 10:0 ve stolním fotbálku, dalším důvodem proč se radovat je, že jsme celí. A v neposlední řadě jsme si jízdu s WRC do poslední chvíle neuvěřitelně užívali. Rychlost je radost a o tom to je," vysvětlil.

Daniel Landa zdroj: Facebook

Trochu jiný názor má rockerův otec – bývalý autokrosař Stanislav Landa.

"Dan není závodník podle mého gusta. Když zrovna jede, tak tomu dá všechno, to jo. Ale takhle se závodník nemůže chovat. On chodí ještě do divadla a zpívá, natáčí a skládá…" řekl nedávno serveru iDNES.cz. To ještě nevěděl, že o pár dní později jeho potomek vyletí v rychlosti okolo 180 km/hod z trati...

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku