Daniel Craig už nechce být Bond
Daniel Craig | zdroj: Profimedia

Daniel Craig už nechce být Bond

8. 11. 2012 – 13:56 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Nejnovější bondovka "Skyfall", která měla premiéru před dvěma týdny, sklízí po celém světě úspěchy a představitel "agenta s licenci zabíjet" Daniel Craig zažívá strmý nárůst popularity. Přesto se čtyřiačtyřicetiletý herec vyjádřil, že už by nejraději roli Jamese Bonda pověsil na hřebík.  

Obsazení Daniela Craiga do role agenta 007 ve filmu "Casino Royale", jenž měl premiéru v roce 2006, vyvolalo značné diskuze, ve srovnání s elegantními herci typu Seana Conneryho, Timothy Daltona či naposledy Pierce Brosnana vypadal Craig přeci jen trochu syrově. Svým charismatem si však diváky získal a všechny tři bondovky s Craigem v hlavní roli, tedy "Casiono Royale", "Quantum of Solace" a nejnověji "Skyfall" získaly pozitivní ohlas. Daniel Craig by si však už zřejmě zahrál něco jiného.

"Už mi to stačilo. Odejít mě ale nenechají, mám podepsanou smlouvu ještě na pár dalších pokračování," nechal se slyšet herec, který už dříve prohlásil, že brzy bude pro roli Bonda příliš starý. Vzhledem k tomu, že má ve smlouvě ještě dva další filmy, do bondovského důchodu hned tak nepůjde.

Zatím bez komentáře, buďte první!