Co se jim narodí? Kate Middleton by ráda kluka, William holku
zdroj: Profimedia

Co se jim narodí? Kate Middleton by ráda kluka, William holku

20. 3. 2013 – 10:40 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Kate Middleton neboli Vévodkyně z Cambridge se už nemůže dočkat svého potomka, který brzy přijde na svět. Zatím celý svět spekuluje, co se jí to vlastně narodí.

Vévoda a Vévodkyně z Cambridge jsou sice připraveni na spoustu bezesných nocí, které je čekají, ale na čem se neshodnou, je pohlaví budoucího dítěte.

Zatímco královský pár rozdával trojlístky členům irských stráží na Den svatého Patrika v Aldershot, Kate ukázala, že ona by ráda chlapečka a William zase holčičku. Když se setkala se členy pluku, řekla že je připravená být mámou, ale nemůže se rozhodnout, jak se bude dítě jmenovat.

Kate a William zdroj: Profimedia

Seržant Thomas Laven, který přijal medaili, jí řekl, že má sedmměsíčního syna Thea: "Blahopřál jsem jí k jejímu blížícímu se narození miminka a řekl, že ji čeká spousta bezesných nocí," svěřil se novinářům. Další gardista, Jason Perry, řekl: "Blahopřál jsem jí a řekl že doufám, že je vše v pořádku. Řekla ano, že je."

Na venek se ovšem dostaly tajné informace, které říkají, že by Kate měla porodit holčičku a je známo i její budoucí jméno - Elizabetha Diana Carole. První jméno vzdává hold královně Alžběte, druhé zdědí po tragicky zesnulé matce prince Williama, Lady Dianě, a třetí jméno je po matce Kate. Ovšem jsou to spekulace, královský palác nic zatím nepotvrdil.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku