Co dělá Jirka Mádl? Vozí se v nové káře a režíruje svůj celovečerní film!
zdroj: Vlastní foto autora

Co dělá Jirka Mádl? Vozí se v nové káře a režíruje svůj celovečerní film!

1. 11. 2013 – 15:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Mladý herec se dlouho neukázal, až nyní se objevil na předávání auta značky Kia, aby nemusel na natáčení chodit pěšky. Také režíruje svůj nový film, který uvidí diváci už příští rok.

Hvězda z nezapomenutelných Snowboarďáků z roku 2004, nyní sedmadvacetiletý Jirka Mádl, má v současné době plné ruce práce s připravováním celovečerního rodinného snímku Pojedeme k moři, který vznikl podle jeho vlastního scénáře. Je to snad osobní příběh samotného Mádla?

  Jirka Mádl zdroj: Vlastní foto autora

Hlavní postavou filmu je desetiletý Tomáš, který dostane k narozeninám kameru a protože chce být v budoucnu slavným režisérem, začne natáčet svou vlastní rodinu, čímž narazí na několik záhad, které se až nyní dostanou na povrch. "Kluci začnou odhalovat velké rodinné tajemství, které se rozjede do neuvěřitelně velkých rozměrů a detektivní pátrání skončí zcela nečekaným odhalením," vysvětluje scénárista a režisér Jiří Mádl.

Ve filmu se můžeme těšit na populárního Ondřeje Vetchého či Miroslava Táborského, kteří si, jak je známo, pečlivě vybírají snímky, ve kterých hrají. Můžeme se tedy těšit na zajímavý scénář, který mladého režiséra ukáže ve zcela jiném světle. Jirka pro svůj film získal například i podporu společnosti Kia Motors Czech, která mu do filmu, jehož premiéra je plánována na březen 2014, zapůjčila své automobily a jeden vůz pro_cee´d GT dostal dokonce i pro sebe. Konečně tak už nebude muset jezdit na koloběžce!

Zatím bez komentáře, buďte první!