Chris Hemsworth prozradil, jaký byl nejšťastnější okamžik jeho života. Budete se divit
zdroj: Profimedia

Chris Hemsworth prozradil, jaký byl nejšťastnější okamžik jeho života. Budete se divit

7. 12. 2015 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaatřicetiletý australský herec se nechal slyšet, že otcovství mu naprosto změnily životní priority. Nyní je pro něj na prvním místě rodina.

Představitel Thora má se svou manželkou Elsou Pataky hned tři děti – dvacetiměsíční dvojčata Sashu a Tristana a tříletou Indii Rose. Roli otce si podle svých vlastních slov pořádně užívá. Během rozhovoru pro časopis Parade uvedl, že nejšťastnější okamžik jeho života byl, když jel se svou dcerou autem a ona se ho pokoušela uspat.

"Oba jsme seděli na zadním sedadle. Byl jsem opravdu unavený a nevědomky jsem se naklonil a položil jí hlavu do klína. Jen jsem se chtěl natáhnout a trochu si zdřímnout, protože cesta měla trvat čtyřicet minut," zavzpomínal.

"A ona mě začala hladit po hlavě a přes dudlík mi zpívala písničku. Podíval jsem se na ženu, která byla na předním sedadle a měla slzy v očích."

Chris rovněž uvedl, že díky svým potomkům se naučil několik životních lekcí. Jakou z nich považuje za nejdůležitější?

"Poprvé to už není o mně. Ten vnitřní dialog o mém vlastním nudném příběhu není v popředí mých myšlenek. Teď je to o nich a jejich blahu," a dodal, že tato skutečnost má velký dopad i na jeho práci – například už víc uvažuje o tom, jaké filmy bude točit.

"Musím říct, že je to docela osvěžující, protože je velmi snadné stát se sobeckým – zvlášť pro mě v tomto oboru," uzavřel.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku