Charakterní svalovec Hugh Jackman radí, jak na dokonalé tělo!
zdroj: tisková zpráva

Charakterní svalovec Hugh Jackman radí, jak na dokonalé tělo!

18. 6. 2013 – 15:06 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ženský idol a starostlivý otec Hugh v americké časopise radí, jak správně vytvarovat americkou postavu do formy svalnatého milovníka žen.

Čtyřiačtyřicetiletý Australan Hugh Jackman patří k současným hvězdám filmového průmyslu, kterým sport ani návštěva posilovny zdaleka nejsou cizí. Poslední tři roky navštěvuje herec pravidelně posilovnu a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Nicméně jeho motivace ze sebe udělat sexy vypracovaného muže, není malá. Již 27. července se můžeme těšit na nový americký sci-fi akční film Wolverine. Jak už název napovídá, jedná se o příběh s Hughem coby nejslavnějším hrdinou ze ságy X-men.

Hugh Jackman zdroj: tisková zpráva

Herec se tak díky své píli stal tváři světových značek, jako jsou DKNY či PoloRalphLauren, ale také mu byla věnována titulka časopisu Men´s Fitness, ve kterém radí, jak dosáhnout kulturistické postavy. V rozhovoru pro časopis se nezaměřil pouze na zevnějšek, ale zdůrazňuje také charakterové vlastnosti: "Mělo by být samozřejmostí být zdvořilý a uctivý k lidem, než být blbec."

Hugh je šťastně ženatý s herečkou Deborrou Lee-Furnes, kterou si vzal v dubnu roku 1996. Kvůli jejím dvěma potratům se nakonec rozhodli pro adopci dvou dětí - třináctiletého Oscara Maxmilliana a osmiletou Avu Eliot. Herec je také pravidelně zařazován mezi nejvíce sexy muže planety a skutečně má stále co ukazovat.

Zatím bez komentáře, buďte první!