Cate Blanchett o spolupráci s Robertem Redfordem: 'Byl to jeden z vrcholů mé dosavadní kariéry'
zdroj: Profimedia

Cate Blanchett o spolupráci s Robertem Redfordem: 'Byl to jeden z vrcholů mé dosavadní kariéry'

7. 10. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Existuje jen málo herců, kteří by si troufli radit Robertovi Redfordovi. Cate k nim nicméně patří. Co přesně mu doporučila?

"Změnit čelenky," zavtipkovala v rozhovoru pro magazín People Blanchett, která si s Redfordem zahrála v životopisném dramatu Truth. "Řekla jsem mu, že ty co nosí, prostě musí dát pryč."

Kromě špatného módního vkusu však svému kolegovi nemohla vytknout vůbec nic. Podle svých vlastních slov z něj byla naprosto unešená.

"Tohle byl jeden z vrcholů mé dosavadní kariéry," rozplývala se. "Je to pracant… Je tam, protože je vášnivý… protože respektuje Jamese Vanderbilta jako režiséra i jako scénáristu a je nadšený z toho, o čem ten film je – z potenciálního dosahu toho filmu. Takže ta práce vás svým způsobem spojuje dohromady."

Natáčení s Redfordem si pochvalovala i další hvězda Truthu Elisabeth Moss, která této příležitosti mj. využila k tomu, aby charismatického fešáka seznámila se svoji maminkou.

"Moje máma je super cool. Je to velmi elegantní a pohodový člověk. Takže se držela a byla v pohodě, ale později říkala 'Ó můj Bože! Nemůžu uvěřit tomu, že jsem se opravdu setkala s Robertem Redfordem!' " konstatovala Moss.

Inu, kdo umí, ten umí…

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!