Burt Reynolds promluvil o nejtemnějším období svého života
zdroj: Profimedia

Burt Reynolds promluvil o nejtemnějším období svého života

20. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětasedmdesátiletý herec zavzpomínal na svou životní láskou Sally Field i na to, co následovalo po jejich rozchodu. Co všechno prozradil?

Reynolds přiznal, že Sally – se kterou si mj. zahrál ve filmu Polda a bandita - mu stále chybí.

"Myslím, že byla jednou z nejpodceňovanějších hereček, víš?" prohlásil v rozhovoru pro magazín ET. "Byla to nejlepší herečka, s jakou jsem kdy pracoval."

Nedlouho poté, co jejich vztah definitivně skončil, média začala spekulovat o tom, že Burt umírá na AIDS. Jedním z důvodů byla skutečnost, že během poměrně krátké doby výrazně zhubl. Za to ovšem mohla jeho závislost na lécích proti bolesti, které začal užívat kvůli zranění čelisti.

"Pořád jsem pracoval. Myslel jsem, že jediný způsob jak ty zvěsti vyvrátit, je pořád pracovat… bylo to opravdu strašné období," konstatoval hollywoodský sympaťák.

Řeč přišla také na jeho pětileté manželství s Loni Anderson.

"Ráda utrácela peníze… Opravdu jsem si ji nemohl dovolit," uvedl na adresu své bývalé partnerky Reynolds. "Ten vztah mě stál všechno, co jsem měl."

Nutno dodat, že nijak nepřehání – jeho finanční situace je tak špatná, že loni musel dát do aukce několik set svých osobních věcí včetně Zlatého glóbu. Inu, některé ženy jsou zkrátka náročné…

Zatím bez komentáře, buďte první!