Britney Spears natáčí nový klip a vypadá neuvěřitelně sexy!
zdroj: Facebook

Britney Spears natáčí nový klip a vypadá neuvěřitelně sexy!

9. 9. 2013 – 15:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Britney Spears se snaží vrátit se zpět na půdu šoubyznysu. Zamakala na sobě a toto je výsledek.

Již začátkem roku 2013 jedenatřicetiletá princezna popu Britney Spears potvrdila, že začne pracovat na svém osmém studiovém album, které by mělo světlo světa spatřit na podzim letošního roku. Na desce by zpěvačce cestu zpět ke slávě mělo pomoci najít několik slavných osobností jako Hit Boy, Eliah Blake nebo will.i.am.

Britney Spears zdroj: Facebook

Kvůli nahrávání desky zpěvačka odmítla roli porotce v legendární televizní show X-Factor. Britney byla několikrát vyfocena, jak jde do nahrávacího studia, čímž potvrdila svůj plán a opravdu se věnuje nahrávání desky. Zpěvačka jde do sebe a pravidelně cvičí, což jí obrovsky prospělo.

Britney Spears zdroj: Facebook

Konečně totiž unikly snímky z jejího připravovaného videoklipu. Na snímcích vypadá Britney dost sexy a sebevědomě. V klipu Work Bitch si fanoušci zpěvačku užijí dosyta a budou se moci potěšit pohledem na její vypracované břicho a štíhlé tělo, na kterém poctivě makala. Jak velký úspěch Britney sklidí se nechá překvapit i ona sama, ale záleží jen na fanoušcích a na kvalitě výkonu, který zpěvačka předvede. 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku