Britney si oholila hlavu, aby nemusela na drogový test, tvrdí bývalý bodyguard
Britney Spears | zdroj: Profimedia

Britney si oholila hlavu, aby nemusela na drogový test, tvrdí bývalý bodyguard

19. 10. 2012 – 12:50 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Dostat se do křížku s bývalými spolupracovníky, to je to nejhorší, co se slavným osobnostem může stát, protože se pak před soudem nezřídka vytahuje špinavé prádlo. V připadě Britney Spears to tak určitě platí. Její bývalý bodyguard Sam Lutfi, který zpěvačku žaluje za újmu na cti a porušení smlouvy, se hned u prvního soudního stání rozpovídal o údajných drogových jízdách někdejší popové princezny. 

Britneyina Matka Lynne vydala v roce 2008 knihu, v níž Lutfiho obviňuje z toho, že zpěvačku udržoval pod vlivem drog a izoloval ji od rodiny, proto se bývalý osobní strážce rozhodl bránit soudně. "Byla závislá na amfetaminech. Všechno se pokazilo kvůli její závoslosti na drogách," prohlásil o Britney v úvodní řeči Lutfiho právní zástupce. Bodyguardovi se nelíbí ani to, že byl obviňován z Britneyina neslavného zhroucení, během nějž si oholila hlavu. Podle Lutfiho šla zpěvačka dohola, aby zabránila provedení testů na drogy, které se provádějí z vlasů.

Bodyguard se nechal mimo jiné slyšet, že zpěvačka byla velmi tvrdohlavá a nenechala si od něj poradit, aby například nevystoupila na cenách MTV v době, kdy ještě zdaleka nebyla v dobré fyzické ani pěvecké formě.

Aby toho nebylo málo, Lutfi se dožaduje i zpětného finančního nároku, údajně měl totiž s Britney smlouvu, že bude fungovat jako její manažer, za což mu mělo náležet 15 procent zpěvaččiných příjmů. Dá se očekávat, že tento proces jen tak neskončí.  

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku