Brenton Thwaites: „S Taylor Swift nerandím!“
zdroj: Profimedia

Brenton Thwaites: „S Taylor Swift nerandím!“

18. 8. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiadvacetiletý australský herec popřel spekulace podle kterých si začal románek s Taylor Swift.

Brentonova hvězda teprve vychází a sympatický Australan si tak ještě nestačil zvyknout na různé drby a pomluvy, kterými je svět showbussinesu doslova přesycen. Naposledy ho vyvedlo z míry tvrzení, že chodí s Taylor Swift.

„Je to šílené, jak rychle se taková informace může rozšířit po celém světě, pokud se její obsah týká někoho slavného. Byla to pro mě cenná lekce,“ prohlásil.

Taylor Swift zdroj: tisková zpráva

Thwaites nedávno dotočil filmovou adaptaci tzv. young adult novely Dárce od Lois Lowry. V té ztvárnil roli Jonase – šestnáctiletého (v knize dvanáctiletého) chlapce, který vyrůstá v idylickém světě, kde lidé neznají utrpení, války, násilí, strach ani bolest. Podle svých vlastních slov je nadšený především z toho, že mohl spolupracovat s Jeffem Bridgesem, pro kterého tento projekt představoval srdeční záležitost.

„Miluji Jeffa. Způsob, jakým na place pracuje je prostě cool. Je velmi kreativní i velmi otevřený,“ komentoval to Brenton a dodal:

„To nejlepší pro mladého herce je, když může sledovat při práci staršího herce. To byl den nejlepší dárek. Byla to pro mě velká čest.“

Zatím bez komentáře, buďte první!