Biologický otec Louise Tomlinsona se pokusil o sebevraždu
zdroj: tisková zpráva

Biologický otec Louise Tomlinsona se pokusil o sebevraždu

22. 8. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Troy Austin se počátkem tohoto týdne pokusil ukončit svůj život. To se mu ale naštěstí nepodařilo. Co na to jeho odcizený syn?

K incidentu podle dostupných informací došlo v úterý večer v South Yorkshire. Austin se nejprve ostře pohádal se svým bratrem a následně zmizel

"Byl veden jako pohřešovaná osoba a panovaly velké obavy o jeho duševní stav a pohodu," uvedl prokurátor Joanne Lewis-Crookes a dodal:

"Poté co odešel, vzniklo podezření, že si půjčil auto svého kamaráda, aby se zabil. Policisté ho našli a zjistili, že má u sebe stále klíčky od vozidla. Byl evidentně opilý a auto bylo plné prázdných plechovek. Nakoupil spoustu alkoholu, aby si dodal odvahu k sebevraždě."

Troy byl zatčen kvůli podezření z jízdy pod vlivem návykových látek a umístěn do vazby. Tam si ale způsobil blíže nespecifikované zranění, kvůli kterému musel být převezen do nemocnice na ošetření.

Louis to zatím nijak nekomentoval. V této souvislosti je nutné připomenout, že člen slavného boybandu One Direction přijal jméno svého adoptivního otce Marka Tomlinsona a s Austinem údajně nemluvil od svých pěti let, kdy se jeho rodiče rozvedli.

Myslíte, že tato událost by mohla přispět k napravení jejich pošramoceného vztahu?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku