Beyoncé nazpívala píseň Amy Winehouse k traileru filmu Velký Gatsby
zdroj: Profimedia

Beyoncé nazpívala píseň Amy Winehouse k traileru filmu Velký Gatsby

5. 4. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Právě vyšel nový trailer k dlouho očekávanému snímku Velký Gatsby, ke kterému nazpívala píseň od Amy Winehouse popová hvězda Beyoncé.

Coververzi od zesnulé Amy Winehouse zní  od Beyoncé prvních čtyřicet vteřin traileru k novému snímku Velký Gatsby v hlavní roli s Leonardem DiCapriem. Většina filmů, kde tento charismatický herec hrál, zaznamenala velký úspěch. Asi má na to čich, ale dá se to očekávat i od tohoto filmu, jehož předlohou byla stejnojmenný román F. Scott Fitzgeralda z roku 1929.

Další hudebníky, které můžete v traileru zaslechnout, jsou Lana Del Rey nebo Florence And The Machine. Za soundtrackem k filmu režírovaným Bazem Luhrmannem stojí manžel Beyoncé Jay-Z, takže není žádným překvapením, že si na něm zazpívala i jeho žena.

Beyoncé zdroj: tisková zpráva

Milionář Jay Gatsby žije ve 20. letech na newyorské scéně a má vše, kromě lásky svého života Daisy Buchanan, kterou ve filmu ztvárnila Carey Mulligan.

Kniha byla zfilmována již několikrát, kdy naposledy to bylo v roce 1974 v hlavních rolích s Robertem Redfordem a Miou Farrow. Do českých kin bude nový předěl uveden 16. května letošního roku.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!