Barney z Jak jsem poznal vaši matku ukázal přítele a svá úžasná dvojčata
zdroj: Profimedia

Barney z Jak jsem poznal vaši matku ukázal přítele a svá úžasná dvojčata

19. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Komediální herec v seriálu sice láme jedno dívčí srdce za druhým, ale co se týká jeho osobního života, je spořádaný táta dvou dětí a milující přítel.

Kdo by neznal jeho legendárního placáčka a originální triky na balení holek? Jeho seriálovou postavu Barneyho Stinsona si zamiloval celý svět a čtyřicetiletý Neil Patrick Harris v roli sukničkáře válel na jedničku. Kdo by ale řekl, že je ve skutečnosti gay? Alespoň jeho přítel David Burtka nemusí žárlit na jeho postelové scény a krásné kolegyně. Se svým přítelem a jak sám říká svou "lepší půlkou" je již od roku 2004 a dodnes skvěle jim to klape. Poprvé se ale na veřejnosti objevili jako oficiální pár až na předávání cen Emmy v roce 2007.

Patricka děti Harper a Gideon zdroj: Twitter

Své dvě děti Harper Grace a Gideona Scotta mu porodila náhradní matka v roce 2010 a společně s Davidem je vychovávají, jak nejlépe mohou. Děti se se svým tatínkem určitě nenudí, protože Patrick je známý komediant a dokonce i kouzelník! Jak jsme mohli vidět, tak už v seriálu Jak jsem poznal vaši matku některé triky předváděl a je dokonce předsedou správní rady hollywodského klubu kouzelníků! Za svou roli Barneyho v populárním seriálu získal v letech 2007, 2008 a 2009 nominaci na cenu Emmy za nejlepšího mužského herce v komediálních seriálech. Tento rok namluvil postavičku ve filmu Šmoulové a v příštím roce ho můžeme vidět ve westernové komedii A Million Ways to Die in the West po boku Charlize Theron a Amandy Seyfried.

Zatím bez komentáře, buďte první!