Anton Yelchin, známý z filmů Star Trek, zemřel pod koly vlastního vozu
Anton Yelchin | zdroj: Profimedia

Anton Yelchin, známý z filmů Star Trek, zemřel pod koly vlastního vozu

20. 6. 2016 – 6:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Anton Yelchin je známý ze sci-fi filmů Star Trek, kde ztvárnil roli Pavla Čechova, jednoho z členů posádky vesmírné lodi Enterprise.

Neštěstí se odehrálo u Yelchinova domu ve Studio City v Los Angeles. Jeho vlastní auto, které sjelo pozadu z příjezdové cesty, jej narazilo na cihlový sloup od poštovní schránky. Mrtvého Antona našli jeho známí, kteří se jej vydali hledat, poté, co nedorazil na zkoušku. Anton Yelchin tak zemřel ve svých 27. letech.

Život Antona Yelchina

Anton Viktorovich Yelchin byl americký herec ruského původu, známý ztvárněním Kylea Reese, jedné z hlavních rolí sci-fi Terminator Salvation (2009), a také postavou navigátora Pavla Čechova ve filmové sérii Star Trek.

zdroj: Archiv

Narodil se v ruském Petrohrad (tehdejším Leningradu) manželskému páru známých profesionálních krasobruslařů Irině a Viktorovi Jelčinovým. V dětství s nimi emigroval do Spojených států amerických. Vyrůstal v Los Angeles, kde pak také navštěvoval Univerzitu Jižní Kalifornie.

Hrát začal na konci 90. let 20. století, v televizi i ve filmu se poprvé objevil v roce 2000, jako devítiletý ve filmu A Man Is Mostly Water nebo v 13. dílu 6. řady seriálu Pohotovost.

Přečtěte si více o životě Antona Yelchina

Anton Yelchin a Sam Worthington ve filmu Terminator Salvation Anton Yelchin a Sam Worthington ve filmu Terminator Salvation | zdroj: Falcon

Více fotografií herce Antona Yelchina
V čem všem si ve svém krátkém životě Anton Yelchin zahrál?

Byl Anton Yelchin vašim oblíbeným hercem? Pomozte nám s rozšířením jeho fanklubu, aby nebyl nikdy zapomenut!

Jsem fanoušek Antona Yelchina!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku