Angelina Jolie bude konečně po zásluze odměněna za své dobročinné aktivity
zdroj: tisková zpráva

Angelina Jolie bude konečně po zásluze odměněna za své dobročinné aktivity

8. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Je krásná, úspěšná, má rodinu a plno povinností. Přes to nezavírá oči před světem kolem sebe a snaží se pomoci kde může.

Krásná Angelina Jolie se již dlouhou dobu věnuje charitě, humanitární pomoci a dalším dobročinným aktivitám. Dlouhou dobu také spolupracuje s organizací OSN. Cílem této její aktivity určitě není dostat ocenění, ale spíše pocit uspokojení. I přes to za svou snahu obdrží ocenění od Jean Hersholt Humanitarian Award.

I přes to, že herečka má svůj osobní život bohatě naplněný a radost jí dělá obrovská rodina, není sobecká a snaží se pomáhat tam, kde se některé elementy pro život nedostávají. Ráda se setkává s lidmi i dětmi, kterým může pomoci. Sama Angelina má adoptované děti z Afriky, kde by jejich život byl daleko těžší.

Angelina Jolie zdroj: tisková zpráva

Cenu uděluje Akademie filmového umění a věd, která rozdává i filmové ceny Oscar. Angelina se tak stane šestaosmdesátou oceněnou v této kategorii. Z dalších oceněných, kteří v historii sošky obdrželi, můžeme zmínit například jména jako Frank Sinatra, Audrey Hepburn (posmrtně), Elisabeth Taylor nebo Paul Newman

Zatím bez komentáře, buďte první!