Andrea Verešová: „Ze scény, ve které mi hořely šaty, jsem měla strach"
zdroj: Profimedia

Andrea Verešová: „Ze scény, ve které mi hořely šaty, jsem měla strach"

20. 8. 2014 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá slovenská modelka se rozpovídala o svých dětech i o natáčení prvního dílu seriálu Svatby v Benátkách.

Hned v prvním dílu výše zmíněného seriálu na Andreu čekala nepříjemná scéna, ve které jí hořely šaty. Přestože na place byla přítomna i kaskadérka, Verešová si nakonec poradila sama.

 „Samozřejmě že jsem měla strach, tedy spíš respekt. Myslím, že podobné pocity by měla i profesionální herečka nebo kaskadérka. Přeci jen, když pracujete s ohněm, může se stát cokoliv...,“ uvedla krásná brunetka v rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz.

Andrea Verešová zdroj: tisková zpráva

Verešová rovněž prohlásila, že se od ní očekává nejen vysoké pracovní nasazení, ale i to že bude skvělá máma a manželka. „Musím ale říct, že mě to zatím baví a pokud člověk něco dělá z lásky a z radosti, tak to jde mnohem lépe a samo. Jistě, něco vás vyčerpává, něco naplňuje, ale je to přirozené,“ dodala.

Připomeňme, že Andrea má dvě malé děti (pětiletého Daniela a sedmiletou Vanessu) a loni se nechala slyšet, že vážně uvažuje o třetím. „Je to zatím spíše hudba budoucnosti, ale umím si to představit. Moc ráda bych si, až děti trochu povyrostou, užila ještě jedno miminko,“ svěřila serveru Kafe.cz.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku