Amanda Bynes se zbláznila! Za drogy a výtržnictví byla zatčena policií
zdroj: Profimedia

Amanda Bynes se zbláznila! Za drogy a výtržnictví byla zatčena policií

28. 5. 2013 – 15:33 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Americká herečka Amanda Bynes se opravdu zbláznila! Nic jiného nelze říci na její nepochopitelné chování. Alkohol, drogy, nahota, urážlivé poznámky a nakonec zatčení newyorskou policií.

Sedmadvacetiletá herečka Amanda byla minulý čtvrtek zatčena a převezena na psychiatrii poté, když ze svého bytu v 36. patře vyhodila na ulici vodní dýmku. Na marihuanou zkouřenou herečku zavolal policii recepční, který ucítil z lobby budovy kouř. Tímto tak ke svému chování "zlobivé holky" přidala Bynes jen další černý puntík.

Amanda Bynes zdroj: tisková zpráva

Dcerka Bynes svým rodičům určitě nedělá radost. Nejenže se nechala slyšet, že by je raději nechala žít jako bezdomovce, než aby jim poskytla finanční pomoc, ale dokonce je obvinila z krádeže. Herečka proslavená z vlastního pořadu The Amanda show nebo filmů Velký tlustý lhář, Co ta holka chce či Hairspray spíše dnes připomíná divokou střelu, která si opravdu neváží ničeho a nikoho.

Amanda nyní čelí obvinění z držení marihuany, obecného ohrožení a nedovolené manipulace s důkazy. Na svém profilu Twitter se přesto prezentuje jako paní neomylná a jejím škodolibým poznámkám neunikla ani Rihanna.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku