Agáta už není Hanychová! Proběhla tajná svatba s Prachařem!
zdroj: Profimedia

Agáta už není Hanychová! Proběhla tajná svatba s Prachařem!

21. 4. 2013 – 7:56 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmadvacetiletá modelka a devětadvacetiletý herec si včera řekli své „ano“. Zajímají vás podrobnosti?

Podle dostupných informací svatba proběhla v hotelu Esplanade v Mariánských Lázních. Obřad se konal v utajení a nevěděla o něm dokonce ani Agátina maminka Veronika Žilková. "Dozvěděla jsem se o tom před hodinou, jsem ale ráda. Provdala se do dobré rodiny a ani to utajení mi nevadí,“ řekla Veronika serveru iDNES.cz.

Že sňatek je na spadnutí, bylo nicméně jasné už delší dobu. Například před dvěma měsíci se Agáta nechala vyfotit ve svatebních šatech. Snímek s velkou vypovídací hodnotou se následně objevil na jejím Facebooku.

Agáta se synem Kryšpínem zdroj: tisková zpráva

Pár se bral po přibližně ročním oficiálním randění, ale pár spolu prý s přestávkami randil již několik let. Veroniku podle jejích vlastních slov nejvíc překvapilo, že Agáta se rozhodla opustit své dívčí jméno a přijmout příjmení svého manžela. Prý šlo o velké gesto, kterým ukázala, jak moc si vztahu s Jakubem váží

Připomeňme, že Agáta se loni rozešla s otcem svého dítěte Mirkem Dopitou. Zlé jazyky tvrdí, že hlavním důvodem byl právě její milenecký poměr s Jakubem. Ten měl pro Agátu vždy velkou slabost. Údajně se její srdce snažil získat pokaždé, když řešila problémy ve vztazích. Nyní se mu to tedy konečně podařilo.

Zatím bez komentáře, buďte první!