Adele a Simon Konecki u soudu uspěli, fotoagentura musí platit
zdroj: Profimedia

Adele a Simon Konecki u soudu uspěli, fotoagentura musí platit

25. 7. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šestadvacetiletá britské zpěvačce a jejímu partnerovi došla trpělivost s paparazzi, kteří bez dovolení pořizují snímky jejich syna Angela, a zažalovali je.

Adele dala jasně najevo, že její téměř dvouletý syn nebyl a nikdy ani nesmí být veřejným majetkem,“ argumentovala zpěvaččina právnička Jenny Afia a dodala:

„Je opravdu smutné, že mnoho důležitých momentů Angelova života, jako například jeho první rodinný výlet či první cesta do dětského klubu, bylo fotografováno a následně publikováno proti výslovnému přání jeho rodiny. Adele a Simon takové fotografie nikdy nepodporovali. Právě naopak.“

Adele a Angelo zdroj: Profimedia

Soud jí dal za pravdu a fotoagentuře Corbis Images UK Ltd tak nezbude, než uhradit náklady řízení a zaplatit vysoké odškodné. Podle dostupných informací se jedná o pětimístnou částku, která bude uložena na Angelův účet.

Corbis se rovněž zavázal k tomu, že inkriminované snímky nadále nebude používat. Adele a Simon následně stáhli žalobu proti dalším paparazzi, kteří jejich malého chlapce fotili.

 „Mí klienti jsou rádi, že tato záležitost byla vyřešena. I nadále ovšem budou dělat vše, co mohou, aby Angela před paparazzi ochránili, a v případě nutnosti sáhnou k dalším právním krokům,“ komentovala to Jenny.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku