Achilles zatrhl Zlobě adopci dalších třech dětí
zdroj: Profimedia

Achilles zatrhl Zlobě adopci dalších třech dětí

25. 9. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Angelina Jolie má opravdu velké srdce – chtěla si osvojit hned tři sirotky ze Sýrie. Její manžel Brad Pitt byl ale proti...

O tom, že slavný pár chce adoptovat další dítě, jsme vás již informovali. Angelina údajně toužila po holčičce, jenže…

"Během jedné cesty do Sýrie poznala tři osiřelé sourozence. Všichni byli bratři. Prostřední mluvil trochu anglicky. Nejstarší z trojice byl velmi tichý, ale po čas Angelininy návštěvy se od ní nehnul ani na krok," řekl nejmenovaný zdroj magazínu Radar Online.

Když čtyřicetiletá herečka zjistila, že jejich otce zabili syrští vojáci a matka zahynula při bombardování, okamžitě projevila zájem o jejich adopci.

"Chtěla všechny tři, ale když se vrátila do USA a řekla o tom Bradovi, nesouhlasil s tím. Má obavu, jaký by to mělo dopad na jejich ostatní děti… a devět dětí by už prostě bylo moc. Ale Angie se moc nedohadovala. Věděla, že by to nefungovalo," konstatoval zdroj.

Nakonec to tedy dopadlo tak, že do Ameriky pojede jen jeden z bratrů. Ovšem ne hned – celý proces prý potrvá přibližně čtyři až pět měsíců. Inu, vůči všemocné byrokracii jsou bezmocní nejen prostí lidé, ale i celebrity…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku