A je to tady! Jirka Pomeje se stal skoro v padesáti poprvé otcem
zdroj: Profimedia

A je to tady! Jirka Pomeje se stal skoro v padesáti poprvé otcem

17. 9. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dnešek se stal pro známého herce a producenta nejšťastnějším dnem v životě. Na svět mu totiž jeho mladá manželka Andrea přivedla dceru Aničku.

Celých osmačtyřicet let Jirkovi Pomejemu trvalo, než se mu podařilo splodit potomka. Možná nyní lituje toho, že čekal téměř do padesátky, ale určitě nemusí. Manželka Andrea i jejich čerstvě narozená dcera Anička jsou pro něj hlavním bodem vesmíru. "Já jsem tak šťastnej, že jsem táta. A je pravda, co se říká, že dítě všechno změní. Ty pocity jsou neskutečný, všechny ty životní žabomyší války mi teď připadají hrozně směšný. Opravdu jsem neskutečně šťastnej, nedokážu to ani slovama popsat," svěřil se serveru eXtra.cz.

Malá Anička i maminka jsou podle serveru Blesk.cz v pořádku a malá na svět přišla císařským řezem. S mírami 50 cm a 3,5 kg nijak nevybočuje z průměru a dá se očekávat, že bude krásná po mamince. Těhotenství své partnerky prožíval Jiří statečně s ní a stejně jako ona nabíral i kila, které se mu snad i díky péči o miminko podaří zase shodit.

Manželé se brali teprve letos v červnu, kdy už byla Andrea v pokročilém stádiu těhotenství a svatba se konala ve sklepení v Třebotově u Prahy. Naproti tomu zásnuby proběhly na romantickém místě loni na dovolené v Thajsku. Gratulujeme!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku