8GB flashka Osobnosti.cz ZDARMA pro každého!
zdroj: tisková zpráva

8GB flashka Osobnosti.cz ZDARMA pro každého!

18. 11. 2013 – 10:49 | Magazín | Inzerce

V jedinečné akci můžete zcela zdarma získat 8GB flashdisk s logem Osobností!

Vánoce se nezadržitelně blíží a stejně jako loni vám i letos Osobnosti.cz nabízejí možnost získat jeden speciální dárek v podobě exkluzivního 8GB flashdisku s logem našeho serveru! V akci, která končí 20. prosince 2013, stačí provést bezplatnou registraci nového účtu na službě MojeID, a vybranou flashku vám pak v průběhu ledna příštího roku zašleme automaticky poštou.

A co pro to musíte udělat? Stačí si co nejdříve zdarma zaregistrovat účet MojeID na této stránce a dokončit všechny registrační kroky, včetně vyplnění PIN3, který vám po registraci přijde poštou. Pozor, kompletní registraci (včetně zadání PIN3) musíte stihnout do konce tohoto roku! Nemusíte se bát, že z vás tímto způsobem taháme osobní údaje, protože o účty MojeID se stará organizace CZ.NIC, která spravuje všechny české internetové domény. S MojeID účtem se pak můžete přihlašovat nejen na Osobnosti.cz, ale i na další weby po celém českém internetu. Pokud budete mít k průběhu registrace nějaké další dotazy (stručná nápověda), neváhejte psát na helpdesk@tiscalimedia.cz nebo volat na číslo 226 227 500.

Vybraný flashdisk vám přijde poštou automaticky začátkem příštího roku. Při registraci si můžete vybrat kteroukoliv z nabízených flashek.