7 herců, kteří pro své filmy prošli velkou fyzickou změnou
zdroj: Falcon

7 herců, kteří pro své filmy prošli velkou fyzickou změnou

4. 5. 2017 – 16:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Od tohoto čtvrtka vtrhnou do kin Strážci galaxie Vol. 2! Pokračování populární sci-fi komiksárny slibuje přinést téhož více – to však není jediná zajímavost s filmem spojená. Jak možná víte, kdysi notně cvalíkovský Chris Pratt se pro svou kosmickou roli nebál nabrat pořádných pár kilo svalové hmoty. Podobné metamorfózy jsou ovšem mezi herci stále častější - vybrali jsme nejslavnější z nich.

7) Matt Damon

Dnes je sice Damon slavný pro své filmy, v nichž neustále potřebuje zachraňovat, víc jak dekádu nazpět ale platil za někoho, kdo se na své role připravuje nejen duší, ale i tělem. V Odvaze pod palbou působil jako chřastítko, jeho akční role Jasona Bourna z něj udělala středně namakaného agenta, pro komedii Informátor si zase nechal narůst panděro.

Matt Damon a jeho proměny Matt Damon a jeho proměny | zdroj: tisková zpráva

6) J. K. Simmons

Dost možná největším metamorfujícím matadorem se však v brzké době stane 61 let starý J. K. Simmons, který masivně přibírá svaly pro svou roli komisaře Gordona v Justice League. Simmons známý třeba z původní trilogie Spiderman si již dlouho užívá pověst prvotřídního herce, až doposud to však u něj jaksi platilo bez proměny v klon Arnolda Schwarzeneggera.

J. K. Simmons - Justice League zdroj: tisková zpráva

5) Jake Gyllenhaal

Postavu si jako ponožky mění i Jake Gyllenhaal. Kdysi slavný pro své role náctiletých podivínů, Jake mnohé překvapil, když si vytvořil fortelnou muskulaturu pro Prince z Persie - jenom aby ji pak shodil pro o čtyři roky pozdějšího Slídila - jenom aby poté pro Bojovníka nabral ještě větší figuru!

Jake Gyllenhaal zdroj: tisková zpráva

4) Natalie Portman

Nutno zmínit, že princezna Hollywoodu Natalie Portman oproti svým kolegům - bohužel či naštěstí - nikdy nepřibrala desítky kilogramů svalů ani tuku. Pro svou Černou labuť se však v roce 2010 proměnila do typicky šlachovité baletky, která její tradičně šlachovité postavě dodala na extrémní hubenosti.

Natalie Portman - Černá labuť zdroj: tisková zpráva

3) Charlize Theron

To její kolegyně Charlize Theron šla ve své proměně už mnohem dále. Theron se původně proslavila jako lehce exotická hvězdička v rolích překrásných žen - v roce 2003 proto všem shodila čelisti, když se pro oscarové drama Zrůda nebála (s pomocí maskérů) ukázat jako velmi antisexuální vražedkyně. Kila navíc byla při tom samozřejmostí.

Charlize Theron zdroj: tisková zpráva

2) Matthew McConaughey

Ještě pár let nazpět byl Matthew McConaughey považován za divného a mnohými diváky nenáviděného patrona. Dnes je už pouze divný. Ke cti je mu totiž nutno připsat, že McConaughey se pro své role umí notně obětovat. Jako původně herec nezávislých filmů, a poté dobrodružných blockbusterů se totiž v poslední době vyprofiloval do pozice někoho, kdo se nebojí shodit kila svalů, jenom aby jako v Klubu poslední naděje působil autentickým dojmem někoho, kdo skutečně umírá.

Matthew McConaughey - Klub poslední naděje zdroj: tisková zpráva

1) Christian Bale

Nekorunovaným králem proměn však nejspíše navždy bude Christian Bale. Mezi áčkovými herci jde totiž o jediného matadora, který je s to jeden rok zahrát nabušeného Batmana, aby pár měsíců poté sehrál vyžle ve Fighterovi, poté opět nabral váhu na Batmana, a následně pro změnu přibral desítky kilogramů pro Špinavý trik.

Christian Bale zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!