50 Cent vyhlásil bankrot. Kvůli pornu!
zdroj: Profimedia

50 Cent vyhlásil bankrot. Kvůli pornu!

17. 7. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřicetiletý zpěvák má pořádné trable. Za zveřejnění domácího sexuálního videa musí zaplatit mastné odškodné.

Všechno začalo v roce 2009, kdy 50 Cent (vlastním jménem Curtis James Jackson) publikoval na Internetu amatérský porno snímek, jehož ústřední hrdinkou byla Lastonia Leviston. Ta má dítě s rapperovým velkým rivalem Rickem Rossem.

O co přesně interpretovi hitu The Massacre šlo, zůstává záhadou, poněvadž Rick v inkriminovaném videu neúčinkoval - s čokoládovou kráskou si v něm užívá její tehdejší přítel Maurice Murray. Na každý pád se mu však jeho počínání šeredně vymstilo. Zostuzená Lastonia si to totiž nenechala líbit a podala na něj žalobu.

Soud nyní rozhodl, že 50 Cent jí za utrpěnou psychickou újmu musí zaplatit 5 milionů USD. Tomu se do toho ale ani trochu nechce a proto se rozhodl pro osobní bankrot (na svou boxerskou společnost SMS Promotions ho kvůli velkým dluhům vyhlásil už v květnu). Podle jeho vlastních slov jde o "preventivní opatření, které by udělal každý dobrý obchodník".

"Panu Jacksonovi tento návrh umožňuje, aby i nadále mohl pokračovat ve svých podnikatelských aktivitách i své práci baviče," uvedl jeho právník William A. Brewer III.

Tak tohle bude ještě zajímavé…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku