5 zadečků celebrit k nakousnutí! Poznáte které krásce patří?
zdroj: Instagram

5 zadečků celebrit k nakousnutí! Poznáte které krásce patří?

29. 8. 2013 – 18:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Dnes je v kurzu vystavovat své vypracované pozadí na sociálních sítích a fanoušci jejich slavných majitelů rozhodně nejsou proti.

Heidi Klum (40)

Matka čtyř dětí neustále vyhrává nad přírodou! Jak je jinak možné, že její úchvatné pozadí jí může závidět kdejaká dvacítka? Její nedávná fotografie od moře mluví za vše a vypadá ze všech absolutně nejvíc sexy.

Heidi Klum zdroj: tisková zpráva

Cheryl Cole (30)

Britská zpěvačka a členka dívčí kapely Girls Aloud svoji zadnici natolik miluje (nebo nenávidí?), že si ji nechala dokonce celou potetovat! Úctihodných patnáct hodin Cheryl strávila na tatérském křesle, aby ji mohla s hrdostí celému světu vystavovat. Nebo jen chtěla účinně zakrýt celulitidu a strie?

Cheryl Cole zdroj: Profimedia

Cheryl Cole zdroj: tisková zpráva

Rihanna (25)

U barbadoské zpěvačky je již zvykem, že alespoň jednou týdně postne na svůj Instagram hanbatou fotku. Alespoň je na co koukat a fanoušci tak mohou být spokojení. Který nápadník nakonec získá srdce této snědé bohyně?

Rihanna zdroj: Profimedia

Rihanna zdroj: tisková zpráva

Kelly Brook (33)

Člověk by řekl, že Kelly ani není z Británie nýbrž z jiné planety. Není to žádná vychrtlina, ale žena s tvary, jak se patří. Muži po ní šílí a ona je dokáže dráždit posíláním polonahých fotek na internet. Je to holt tyranka.

Kelly Brook zdroj: tisková zpráva

Kelly Brook zdroj: tisková zpráva

Sofia Vergara (41)

Kolumbijské herečce je sice už po čtyřicítce, ale má to štěstí, nebo dobrého plastického chirurga, že pohled na její tělo nebudí rozpaky. Proto klidně více takových fotek od sluncem rozpáleného bazénu.

Sofia Vergara zdroj: tisková zpráva

Sofia Vergara zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!